تومان۴۰,۰۰۰

کد کالا: 1990

پروژه روستای آلولک در استان قزوین با پلان های تقسیماتی اتوکد

پروژه روستا

مطالعات روستای آلولک
پاورپوینت و اتوکد
فهرست صفحات:
مقدمه
ایران
استان قزوین
دهستان اقبال غربی
فصل اول:ویژگی های طبیعی
فصل دوم:ویژگی های انسانی,اجتماعی,فرهنگی روستا
فصل سوم:اقتصاد روستا
فصل چهارم:معماری روستا

باد راز (شره) :  جهت وزش این باد از جنوب شرقی استان به داخل دشت است . این باد در تمام فصول سال می وزد اما  از اواخر بهار تا اواخر تابستان به دلیل افزایش درجه حرارت ، تبخیر و کاهش رطوبت ، شدت بیشتری می یابد  و تاثیرآن محسوس تر است. این باد تنها در هنگام روز می وزد و تنها هنگامی که شدت آن در طول روز زیادتر باشد شبها نیز ادامه می یابد. هرگاه شدت و مدت وزش این باد افزایش یابد ،سارات جدی بر محصولات کشاورزی ناحیه وارد می شود.
بر اساس تقسیمات سیاسی در سال ۱۳۷۵،روستای آلولک به همراه ۴۱ آبادی دیگر،روستاهای دهستان اقبال غربی را تشکیل می داده اند ولی طبق آخرین تقسیمات کشوری در سال ۱۳۸۰ با اصلاحاتی که در دهستان های همجوار صورت گرفته تعدادی آبادی های دارای سکنه دهستان
به ۵۳ آبادی افزایش یافته است .
روستای آلولک در دهستان اقبال غربی ، بخش مرکزی و شهرستان قزوین واقع شده است این روستا در ۶ کیلومتری شمال روستای تراتن قرار گرفته و روستای نیاق در جنوب شرقی در فاصله ۵ کیلومتری این روستا واقع شده ، اگر چه فاصله مستقیم روستای اردبیلک با این روستا کمتراز۳کیلومتری است لیکن فاصله جاده ای آن حداقل ۱۲ کیلومتر می باشد.
سابقه زیست در این نقطه به بیش از ۳۰۰ سال می رسد و بناهای قدیمی چند بار       تخریب و بازسازی شده اند هسته اولیه روستا بدوا در مرکز بافت فعلی اندکی متمایل  به جنوب شرقی شکل گرقته ، و در محلی که اکنون مخروبه های ناشی از زلزله سال ۱۳۶۸ نیز وجود دارد سپس در مرحله دوم توسعه قسمت های پیرامونی این هسته توسعه یافته و با توجه به محدودیت توپوگرافی در شرق توسعه در شمال و جنوب و غرب اتفاق افتاده و در نهایت اراضی شمال شرق مورد ساخت و ساز قرار گرفته و در حال حاضرنیز امکان توسعه در همین اراضی میسرخواهد بود و در سایر جهات به دلیل توپوگرافی و وجود باغات محدودیت توسعه وجود دارد .
جمعیت روستای آلولک در سرشماری سال۱۳۵۵ معادل ۱۰۷۵ نفر بوده و در سال ۱۳۶۵ با نرخ رشدی معادل ۸ /۰درصد ۱۱۶۳ نفر رسیده است ، در مقطع ۷۵-۶۵ نرخ رشد جمعیت روستای آلولک به دلیل مسایل معیشتی که عمدتا ناشی از خشکسالی های آن بوده به منفی گراییده و جمعیت روستا با نرخ رشد ۴/۱- درصد به ۱۰۱۵ نفر در سال ۷۵ رسیده است.در مقطع ۸۳-۷۵ با بهبود نسبی اوضاع جمعیت رشد مثبت نشان داده و با نرخ اندک ۴/۰ درصد جمعیت روستا در سال ۱۳۸۵ به رقم ۹۴۸ رسیده است.براساس آمار موالید و مرگ و میر روستا موجود در سوابق خانه بهداشت روستا تعداد موالید طی ۱۰ سال ۸۵-۷۵ ۱۰۵ نفر و تعداد مرگ و میر ۸۶ نفر بوده است.
بنبراین نرخ رشد طبیعی روستا معادل ۱۱/۰ درصد می باش

نوع فایل

حجم فایل

بازگشت به بالا